Best Express Review – 30% not satisfied

Best Express review

Check Best Express Review on delivery time, shipping rate, customer service, driver attitude and more, reviews are sharing by customer’s experiences. Please feel free to comment your user experiences of Best Express Malaysia, are you recommend to other users? 

Reviews on Mycourier.my are written by users from Malaysia. Anyone with a service experience can write a review to Skynet Malaysia. All reviews are published instantly, No censoring, No delays, and transparent!

Share your review on Best Express Malaysia now!

0.6
Rated 0.6 out of 5
0.6 out of 5 stars (based on 14 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible57%

Latest Best Express Review

Rated 0 out of 5
22/11/2022

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 1 out of 5
20/11/2022

Seller book 11.11, but BEST EXPRESS ambik 18hb. Tidooo ke? Alasan overload acikkk kau. Dah ambik 18hb Masih lagi peram kat shah Alam. Now dah 20hb Hantar barang around selangor je. Mengalahkan barang nak ke oversea. Even oversea taking 3 day je sampai.

Avatar for Za
Za
Rated 0 out of 5
19/11/2022

x layak dpt 1 star pun! plg teruk! 4x missorted okay delivery..guna pula outsource yg ntah apa2..nombor outsource pn xda!

9/11 : sc(klbin2) ❌

11/11 : kltul ❌

14/11 : kltmw ❌

16/11 : sc(klbin2) ❌

19/11 : sc(klbin2) (cubaan kali ke5 dah)

SC(KLBIN2) dah byk kali ambil parcel ni..dah tau x boleh hntr, kenapa p ambil?! byk kali call HQ dah! take note la! jgn p amik lagi parcel aku kalau tau2 akan patah balik ke HUB!

willing nk self collect kt Hub, x kasi pulak! alasan parcel krg drpd 2kg x boleh collect! kena tggu juga parcel sampai kt kita kata HQ! tggu sampai abg jamil mampus kot!

parcel lain beli waktu yg sama, guna alamat yg sama, selamat terima dah!

HQ x membantu lgsg! better tak wujud la kurier ni! menyusahkan pembeli..aduan dkt SKMM done ✅ hrp ada tindakan atas kurier ni!!!

Avatar for Zul
Zul
Rated 0 out of 5
18/11/2022

Best ekspress is VERY BAD EKSPRESS!!

Avatar for CikLesungpipit
CikLesungpipit
Rated 1 out of 5
10/11/2022

status delivery dia masih on the way.. lebih 24jam driver (SGKALITAS/0194075049) bawa parcel aku.. meronda ke apa? kalau tak boleh nak hantar barang, tak payah buka company nih, yang tukang hantar barang pun kalau rasa payah nak hantar barang, berhenti kerja. tak payah nak kerja, menyusahkan orang lain je nak tunggu2.. Dah la peram barang orang lama2, status delivery pun bohong je. call tak angkat. ba alif ba ya betui la korg ni

Avatar for achik kau
achik kau
Rated 0 out of 5
07/11/2022

One of terrible courier service and the rider very rude. system never update accordingly. I wish any 3rd party like shopee, shein use this service plss…………

Avatar for bhanu
bhanu
Rated 1 out of 5
02/11/2022

Terrible courier company! Sending the item to wrong delivery hub! When ask for explanation, the customer service is very rude! All of us should boycott this company!

Avatar for James
James
Rated 1 out of 5
31/10/2022

Since 26/10/22 my small parcel was out of delivery,but til now 31/10/22 I received nothing.i send message to the delivery guy,but no reply.i email also no respond.Why like this?

Avatar for Ann
Ann
Rated 1 out of 5
20/10/2022

The worst courier service! Take so many days deliver the parcel from pj to kl! Tracking number also didn’t update where the parcel ! Please don’t use this courier service if need your item urgently, suck service!

Avatar for Tee
Tee
Rated 0 out of 5
18/10/2022

Avatar for Anonymous
Anonymous

Write your Review

You might also interested with Best Express Malaysia Branches Location, and Best Express Customer Service Hotline. Find Latest Skynet shipping rate here