Flash Express Review

Flash Express review

Check Flash Express Review on delivery time, shipping rate, customer service, driver attitude and more, reviews are sharing by customer’s experiences. Please feel free to comment your user experiences of Flash Express Malaysia, are you recommend to other users? 

Reviews on Mycourier.my are written by users from Malaysia. Anyone with a service experience can write a review to Flash Express Malaysia. All reviews are published instantly, No censoring, No delays, and transparent!

Share your review on Flash Express Malaysia now!

0.6
Rated 0.6 out of 5
0.6 out of 5 stars (based on 199 reviews)
Excellent2%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible45%

Latest Flash Express Review

Rated 0 out of 5
01/10/2023

Since last month I only get flash express as my courier for my orders. Firstly, it has difficulty to ship to east malaysia and my parcel got delayed by a month. Secondly, the delivery man phone called me at late night which is not appropriate and unprofessional. It has happened thrice including tonight. I had to report it to the flash express website and I hope they take further actions towards their staff

Avatar for Min
Min
Rated 0 out of 5
01/10/2023

Wife aku baru beli barang guna flash express ni dari tiktok shop, courier punya janji barang otw hantar pukul 11pg sambil hantar bank acc transfer, masalahnya dah transfer. call tak dapat, call balik tak angkat, masalahnya dah bayar, sembang pukul 11pg ni dah 4ptg masih tkde respon. aku mmg pantang dah bayar tk bagi barang, mmg tk berkat lah hidup siapa yang courier dgn company2 sekali tak berkat. Harap Tiktop shop jgn ambil langkah mudah pilih courier sbb hantar barang amanah orang.

Avatar for Chong
Chong
Rated 0 out of 5
29/09/2023

EH PENYAPU BUROK, TAK PAYAH NK BUAT BUSINESS IKUT ORANG, orang nk business kau nk buat business jugak pstu dah menyusahkan orang lg, tak payah buat service dh kalau rasa harini janji lain esok janji lain, DAH KENAPA NK BERJANJINYA?! AKU NK BUAT PERJANJIAN AKAD BARANG KE GILA?! takpayah nk menyusahkan seller sbb cust auto dpt shit express mcm ni ye.. takde org nk pun service korang tp terpakaa sbb tt bagi korang so korang takyah exist pun lah dah senang haa cite dia, paham tak

Avatar for flash express boleh consider nk melingkup
flash express boleh consider nk melingkup
Rated 0 out of 5
29/09/2023

Shit service, aku pelik kau nk brp kali transit sia? tghahri tu, 3 PAGI pstu esok tu pstu kelaut je, ckp khamis tu driver mc pstu the nest day jumaat kau ckp cuti dhtu mslh aku ke kalau DAH 6 HARI KAU SIDAI KAU NK BUAT SAKA KE BARANG AKU, pastu nk ugut suruh aku pulak gi ambik sendiri ehh tu pun nk kena ajar ke amanah tanggungjawab sendiri ea? Ingt babi je ke haram? Duit haram tak kisah ke mmg dh biasa? Kalau dh biasa terserahlah haaa pstu nk merangkak mintak maaf kat akhirat jgak ke sbb kau koyak dhtu kau yg nk kerja service sngt kan?!!.. ha kalau rasa dh mls nk buat kerja sbb tgk review gaji pun hauk nk byr resign je semua biar melingkup takyah dh tt bagi courier FLUSH MCM NI aku pun taknak lah pstu harini aku call, kalau aku tak call aku tak tahu la dpt ke tidak mlm ni ha kau janji ha janji la lagi mlm ni last tahu kau jwb lah esok ii SENDIRI, 7 hari jugak kalau kau sidai aku kau mmg puaka lah sial punya service tak layak run PUN, by tonight tgk kalau brg tak sampai pstu KALAU KAU pedajal brg aku MMG HANAT LA AKU KELUARKAN CARD DOA ORANG DIANIYA, jgn buat main aku tak puas hati mmg sampai bila aku dendam!! Conclusion dia, nk run service tp kalau rasa nk menyusahkan org lagi BAIK TAKYAH, TAK PAYAH NK RASA TERPALING BUSINESS KALAU DAH MENYUSAHKAN ORANG KAU INGAT TUHH

Avatar for flash express boleh consider nk melingkup
flash express boleh consider nk melingkup
Rated 0 out of 5
29/09/2023

semua dah bleh mintak seller jgn pakai courier ni dah kot sebab depa ni x pandai jaga pekerja dan buat perkerja macam sampah…aku harap semua mintak seller jgn pakai company flash mohon semua rakyat malaysia 🙏

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 0 out of 5
29/09/2023

im ex staff flash im already resign on 25/9..i have already give the resign late..but this company is very bullshit..were is my commision on august..u all push currier to pod all parcel then when currier resign this u give it to currier…to all people ni malaysia i hopely dont use this currier want to post the parcel..they only want the money but dont take care about currier..when currier boikot they will give warning late.FLASH EXPRESS is really fucking shit.I ONLY WANT TO NOW WERE IS MY COMMISION ON AUGUST MANAGMENT SAY WILL GET WITH MY SALARY BUT THEY ONLY GIVE MY SALARY ONLY…wait and see flash express ☺️☺️ really fucking managment

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 1 out of 5
29/09/2023

im ex staff flash im already resign on 25/9..i have already give the resign late..but this company is very bullshit..were is my commision on august..u all push currier to pod all parcel then when currier resign this u give it to currier…to all people ni malaysia i hopely dont use this currier want to post the parcel..they only want the money but dont take care about currier..when currier boikot they will give warning late.FLASH EXPRESS is really fucking shit.I ONLY WANT TO NOW WERE IS MY COMMISION ON AUGUST MANAGMENT SAY WILL GET WITH MY SALARY BUT THEY ONLY GIVE MY SALARY ONLY…wait and see flash express ☺️☺️ really fucking managment

Avatar for harith
harith
Rated 0 out of 5
28/09/2023

paling bodoh setakat ni mula2 cakap barang banyak hantar esok dah tunggu esok cakap lagi 2 jam after 3 hours !!! tanya balik kata kereta rosak pulak kena tunggu another day. bangang kau ada satu kereta jeke bodoh.

Avatar for haha
haha
Rated 0 out of 5
28/09/2023

Xyh bukk lh company klu xpndai nk pgg amanah brg org, kata flash express klu flash msti lh laju kn pnghntaran tu kn? Ni slow je, klu courier lain dpt brg dri seller trus esokkn hntr pd cust, so bad lh company mcm ni,

Avatar for Anonymous person
Anonymous person
Rated 1 out of 5
23/09/2023

Very terrible service. Waited for a whole day for the parcel to arrive but postponed to the next day even though was notified of delivery attempt on that day. Even the parcel has changed hands between different delivery employees!

Avatar for Flash KONONNYA Express
Flash KONONNYA Express

Write your Review

Leave a Reply