Flash Express Review

Flash Express review

Check Flash Express Review on delivery time, shipping rate, customer service, driver attitude and more, reviews are sharing by customer’s experiences. Please feel free to comment your user experiences of Flash Express Malaysia, are you recommend to other users? 

Reviews on Mycourier.my are written by users from Malaysia. Anyone with a service experience can write a review to Flash Express Malaysia. All reviews are published instantly, No censoring, No delays, and transparent!

Share your review on Flash Express Malaysia now!

0.5
Rated 0.5 out of 5
0.5 out of 5 stars (based on 297 reviews)
Excellent1%
Very good1%
Average0%
Poor0%
Terrible43%

Latest Flash Express Review

Rated 1.0 out of 5
23/05/2024

The worst courier. Hold parcel lebih dua minggu tak gerak². Naya kat seller and customer. Tak mampu menjalankn tugas dgn baik.

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 0.0 out of 5
19/05/2024

My parcel RM 900 lost mcm tu ja . Then memang tak da update. Tup tup bila nak report overtime. Tolong bungkus this company dan jangan wajibkan lagi tiktokshop utk guna. Org dah tak nak la uools

Avatar for A
A
Rated 0.0 out of 5
19/05/2024

Hantar parcel very slow…..strongly not recommend this company……….

Avatar for Ck Lim
Ck Lim
Rated 1.0 out of 5
16/05/2024

Tak layak dapat star! Tak kuasa nak membebel. Just simply menyakitkan hati. Semua courier lain tiada masalah tak tahu kenapa yang ini sukar sangat nak sampaikan barangnya

Avatar for Lin
Lin
Rated 0.0 out of 5
14/05/2024

bodoh punya kurier dh la lambat aku call tk angkat,dh boleh bungkus la company bodoh ni

Avatar for haziq
haziq
Rated 0.0 out of 5
14/05/2024

Kurier paling lambat,dari Hub_Klang 12.05.24 ke ME3_Hub Sarawak 13.05.2024,tak kan guna laut nak ke Sarawak???Lepas tu dari ME3_Hub Sarawak ke Miri pun ambil masa dua hari nak hantar.

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 0.0 out of 5
14/05/2024

Agak pelik dengan kurier ini,dari Klang boleh transit ke Hub lain di Sarawak,kenapa tidak hantar transit di Miri.Memang lambat.Cakap 3-5 hari boleh hantar,tapi semua itu auta.

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 1.0 out of 5
13/05/2024

Worst experience I have. Once through shopee claim that I have rejected the good , and good send back the seller. Second time Lazada good not delivered, claimed delivered.

Avatar for Kang
Kang
Rated 1.0 out of 5
11/05/2024

Courier ambil gambar barang,dia letak kat luar sedangkan ada je org dalam rumah. Bila keluar, tengok barang tak ada. Patutnya ketuk la pintu,bg pd org dalam rumah. Bila kita mesej,dia tak baca pun mesej.

Avatar for Nurul
Nurul
Rated 2.0 out of 5
06/05/2024

Tolong disiplin dengan kerja ,berkali barang saya di campak kadang smpi balutan parcel terbukaa !

Avatar for Liz
Liz

Write your Review

Leave a Reply