Shopee Express Review

Shopee Express review

Check Shopee Express Review on delivery time, shipping rate, customer service, driver attitude and more, reviews are sharing by customer’s experiences. Please feel free to comment your user experiences of Shopee Express Malaysia, are you recommend to other users? 

Reviews on Mycourier.my are written by users from Malaysia. Anyone with a service experience can write a review to Shopee Express. All reviews are published instantly, No censoring, No delays, and transparent!

Share your review on Shopee Express Malaysia now!

0.9
Rated 0.9 out of 5
0.9 out of 5 stars (based on 73 reviews)
Excellent3%
Very good0%
Average0%
Poor3%
Terrible67%

Latest Shopee Express Review

Rated 2 out of 5
01/02/2023

Service lambat. 2 star pun tak layak senanya. Beli brg dari luar negara lagi cepat sampai kalau bukan shopee express yg hantar. Please eh upgrade your sistem. Takkan beli brg seminggu baru nak sampai 🙄

Avatar for No need
No need
Rated 0 out of 5
14/01/2023

courier service paling teruk

Avatar for anonymous
anonymous
Rated 1 out of 5
14/01/2023

Barang aku mana???? Update di status brng dah delivered tp debu pun tk nmpk

Avatar for Kucing beong
Kucing beong
Rated 1 out of 5
14/01/2023

Mana barang aku cibaiiii????? Status delivered tp brng aku mana???????? Sial la aku krja utk beli brng yg aku nak lps tu ni yg jadi. Pergi mampus la bodoh. Tlong jgn jdi bodoh lh sampah

Avatar for Fuck you all
Fuck you all
Rated 1 out of 5
14/01/2023

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 1 out of 5
13/01/2023

postage paling lambat!!!!

Avatar for nuri
nuri
Rated 0 out of 5
12/01/2023

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 5 out of 5
12/01/2023

Good Servis 👍🏻

Avatar for Walker
Walker
Rated 0 out of 5
06/01/2023

Extremely slow and unreliable

Avatar for Matt
Matt
Rated 5 out of 5
06/01/2023

Dah tahun 2023. Kau Masih x berubah. Masih mempertahankan gelaran kurier paling sial kat Malaysia. Aq lepas dapat tahu seller pos guna shopee express terus aq cepat cepat gi kedai beli ubat darah tinggi. Berapa lama aq nak tunggu barang aq ni musibat!! Aq urgent nak pakailah babi. Kau hantar guna beca ke lahanant ke kau mendayung pakai sampan hantar barang aq? Wei kau nak aq meninggal dunia pasal darah tinggi ke pundek. Tolonglah Shopee express, 2023 ni pleaselah jangan terlibat dalam kurier lagi. Aq merayu kepada korang.

Avatar for Customer Yang Tersakiti
Customer Yang Tersakiti

Write your Review