Shopee Express Review

Shopee Express review

Check Shopee Express Review on delivery time, shipping rate, customer service, driver attitude and more, reviews are sharing by customer’s experiences. Please feel free to comment your user experiences of Shopee Express Malaysia, are you recommend to other users? 

Reviews on Mycourier.my are written by users from Malaysia. Anyone with a service experience can write a review to Shopee Express. All reviews are published instantly, No censoring, No delays, and transparent!

Share your review on Shopee Express Malaysia now!

0.8
Rated 0.8 out of 5
0.8 out of 5 stars (based on 145 reviews)
Excellent2%
Very good1%
Average0%
Poor2%
Terrible58%

Latest Shopee Express Review

Rated 1.0 out of 5
11/09/2023

Lembab gila

Avatar for Z
Z
Rated 0.0 out of 5
08/09/2023

Brg tu urgent.. Cepat hantaq.. Lombab mcm siput vavi

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 0.0 out of 5
08/09/2023

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 1.0 out of 5
08/09/2023

Macam babi penghantaran.. Nak suruh aku tunggu berapa lama lagi hanat… Benci btol aku.. Ko tutup je lah currier ni… Org buat ko pon. Nk. Buat… Cam gampang

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 1.0 out of 5
06/09/2023

Cilaka!!! Dah 9 jam masih belum sampai!!! Nak ayun kaki sampai bila?? Dah malam woi!!!!

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 1.0 out of 5
05/09/2023

Slow nk mampos.barang dlm malaysia pun dkat 2 minggu tu pun x sampai ii lagi ! Tukar la nama tu jadi shopee lembab

Avatar for Mak shopee hijau
Mak shopee hijau
Rated 1.0 out of 5
05/09/2023

Sangat lambat brg dr penang ambik masa 5 hari untuk terima. JNT htr barang dr johor ke kedah hanya 2 hari.

The WORST courier ever..

Avatar for Hada
Hada
Rated 0.0 out of 5
12/08/2023

Shopee memang perangai kimak betul. Contact customer service katanya 3 days prosses will la ini la haram jadah spx. Hantar salah rumah dia orang tak bagi contact delivery boy. Itu pun handle customer service babi jugak .

Avatar for Shopeee komunis pukimak
Shopeee komunis pukimak
Rated 2.0 out of 5
07/08/2023

Suka peram barang lama lama , kenapa shoopee guna satu courier ja . Kenapa tak macam dulu , bnyak . Menyusahkan . Barang nak guna urgent ya . Status out for delivery . Tapi smpai sehari tak sampai sampai lagi . Menyusahkan . Tolong naik taraf dan perbaiki ya.

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 0.0 out of 5
02/08/2023

xpayah buat currier kalau hantar barang orang baling2

Avatar for momogi
momogi

Write your Review