Shopee Express Review

Shopee Express review

Check Shopee Express Review on delivery time, shipping rate, customer service, driver attitude and more, reviews are sharing by customer’s experiences. Please feel free to comment your user experiences of Shopee Express Malaysia, are you recommend to other users? 

Reviews on Mycourier.my are written by users from Malaysia. Anyone with a service experience can write a review to Shopee Express. All reviews are published instantly, No censoring, No delays, and transparent!

Share your review on Shopee Express Malaysia now!

0.8
Rated 0.8 out of 5
0.8 out of 5 stars (based on 145 reviews)
Excellent2%
Very good1%
Average0%
Poor2%
Terrible58%

Latest Shopee Express Review

Rated 1.0 out of 5
08/12/2022

Please be more faster after this..too slow laa

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 1.0 out of 5
08/12/2022

Hell punya DDR and shopee express courier!!!

Bkn takat brg delay tp hilang sampai mati pon takde feedback klw tak mkn otak customer care.

Refund duit pn lps 25 hari. Klw dh tau servis jahanam jgn tamak. Bg kurier lain amek alih. Ni nak mampus psl duit dgn free shipping kepala otak ttp kena byr Rm2-3 wlpn pakai kupon.

Makin lama makin benci nak order dr shopee jahanam nie. Servis mcm sampah.

Sblm ni elok boleh pilih kurier ni skrg haji bakhil amek alih dah ttp plk kurier. Busuk2 JNT pon takde sakit hati order brg. Nak buat bisnes jgn fikir poket sendiri!!!

Avatar for Buyer Fedup!!!
Buyer Fedup!!!
Rated 1.0 out of 5
22/11/2022

Slow

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 1.0 out of 5
16/11/2022

Order 1nov 8Out From Hub And now No Any Update On My parcel Patutnya Hari ni Sampai (16 Nov Atau Paling Lewat 24NOV 2022

Avatar for Cust Penyabar
Cust Penyabar
Rated 1.0 out of 5
16/11/2022

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 0.0 out of 5
15/11/2022

Memang lembab! Dah malas beli melalui shoppee. Kenapa nak kaut semua keuntungan….kalau tak cukup staff bagilah ke company lain yang lebih professional untuk urus bahagian penghantaran. Dah puluh hari tak ada update.

Avatar for Razman
Razman
Rated 0.0 out of 5
03/11/2022

Shopee Express Jengka Hub bodoh x prnah habis, lambat, ckp dh out for delivery wktu pagi, dh ptng wktu dh ttp boleh pulak ckp on hold alasan mcm2. kalau sekali dua boleh terima lgi, tpi jengka hub ni mmng setiap kali gune msti jdi mcm ni. kalau rse x boleh nk hntr ckp, call mmpu lgi untk prgi ambik sndiri kt situ, tpi ini ckp sngt dh otw hntr tpi last2 minit bangang cancel. ubah2 laa bodoh tuh, harp HQ shopee express ambil tindakn lah untk jengka hub nih, bukn aku sorng dh kene mcm ni, ramai lgi, sdngkn aku sorng ni pun dh kene bnyk kali, mintk tolng jasa baik HQ shopee express ambil tindkn lah. aku xtahu la mkn gaji buta ker mmng manager dan staff jengka hub ni bodoh ker benak ubi, mmpu lah bngsat nk prgi ambik sndiri lagi dri kene fake hope mcm tu .

Avatar for Shafiq
Shafiq
Rated 0.0 out of 5
02/11/2022

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 0.0 out of 5
02/11/2022

mmg bodo service s express ni…dr bos sampai staff

Avatar for Anonymous
Anonymous
Rated 0.0 out of 5
02/11/2022

Avatar for Anonymous
Anonymous

Write your Review